Onafhankelijke cliëntondersteuning voor de juiste zorgaanbieder

Ook het kiezen van de juiste zorgaanbieder is soms lastig. Bijvoorbeeld omdat uw zorgvraag niet aansluit bij de zorgaanbieder. Daarom is het belangrijk om te bekijken wat uw zorgvraag is en op zoek te gaan naar de zorgaanbieder die bij uw situatie past. Daarnaast is het belangrijk dat u een zorgverlener kiest die de zorg kan leveren die u nodig hebt. Bovendien is het prettig om wat meer informatie over de zorgverlener te krijgen voordat u een keuze maakt. Wij merken dat steeds meer mensen keuzestress hebben door het grote aanbod van zorgverleners. Ze zien vaak door de bomen het bos niet meer. Met onze cliëntenondersteuning helpen wij u bij het kiezen van de juiste zorgaanbieder. Wij geven u onafhankelijk advies en assisteren u bij het regelen van de gewenste zorg.

Praktijkvoorbeeld advies zorgaanbod

De heer J. ontving een beslissing van de gemeente omtrent zijn zorgaanvraag. Hij begrijpt de beslissing niet en weet niet waar hij nu eigenlijk recht op heeft. Ten einde raad heeft hij contact gezocht met Bies Consultancy. Nadat wij de beslissing hebben doorgenomen zijn wij met meneer Jansen in gesprek gegaan. Wij hebben hem in heldere, duidelijke taal uitgelegd wat de beslissing inhoudt.

Daarna hebben wij met hem gesproken of de zorgverlener die hij nu had nog wel bij hem paste. Dit was niet het geval. Daarom hebben wij meneer J. geholpen bij de overstap naar een nieuwe zorgverlener. Meneer Jansen kon het enorm waarderen dat wij deze overstap voor hem hebben geregeld, hij voelde zich compleet ontzorgd. Daar doen wij het voor, blije cliënten zonder zorgen.

Wat kunt u van onze cliëntondersteuning verwachten?

  • Onafhankelijk advies en informatie over het zorgaanbod
  • Informatie over de mogelijke zorgvormen
  • Advies cliëntrechten en eventuele wachtlijsten
  • Een zorgaanbieder vinden die goed bij uw situatie past
  • Bemiddeling en ondersteuning bij zorgconflicten
  • Adviseren en aanvragen van een zorgbudget

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste zorgaanbod?

Om samen te bepalen welke hulp precies nodig heeft, plannen wij graag met u een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken wij uw situatie en hoe wij u hierbij kunnen helpen. Ook vertellen wij u tijdens dit gesprek welk tarief wij voor deze cliëntondersteuning hanteren.

Bij Bies Consultancy is uw zorg onze focus. Dit betekent dat bij ons u centraal staat, wij ontzorgen u als schakel tussen u en uw zorgverlener. Zo weet u zeker dat u de zorg en vergoedingen krijgt, waar u recht op heeft.

Heeft u nog vragen?
Wij staan voor u klaar!

TELEFOON 06 – 11 21 40 41

E-MAIL INFO@BIESCONSULTANCY.NL