Wie is Bies Consultancy?

In ons land is er veel mogelijk op het gebied van zorg en welzijn. Veel mensen lopen echter vast in het doolhof van voorzieningen, de wirwar van regelgeving en alle zorgaanbieders die er momenteel zijn. Als mensen een zorgvraag hebben, worden ze vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Waardoor men ervan afziet om zorg aan te vragen. Terwijl de zorg een mooie ‘tool’ is om voor zorgbehoeftigen ondersteuning te bieden in hetgeen wat zij nodig hebben. Vanuit deze gedachte is Bies Consultancy ontstaan. Drijvende kracht achter Bies Consultancy is Sherida de Bies.

Even voorstellen: Sherida de Bies

Sherida de Bies - Bies ConsultancyHet begon allemaal met een vriendin die zorg nodig had, maar niet wist hoe ze dit moest aanpakken. Bij een zorgbudget aanvraag komt veel papierwerk kijken. Ik heb destijds het gehele administratieve proces voor haar uitgezocht en die vriendin bijgestaan. Daarop volgden steeds meer mensen die mijn hulp wel konden gebruiken. Ik vond het fijn om al deze cliënten bij te staan en ze door het administratieve proces heen te slepen. Het rechtvaardigheidsgevoel en mensgerichte wat zo sterk in mij aanwezig is, werd hierdoor meer en meer aangewakkerd. Vanuit dat gevoel heb ik Bies Consultancy opgericht.

Gepassioneerd en betrokken

Wat mij kenmerkt is dat ik een aanpakker ben. Ik zoek zaken graag tot op de bodem uit. Dit doe ik vanuit een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Ik ben van mening dat je de zorg moet krijgen waar je recht op hebt. Zorg is en moet bereikbaar zijn voor iedereen. Daarnaast ben ik een gepassioneerd mens, alle cliënten gaan me nauw aan het hart. Vanuit die enorme betrokkenheid ga ik door het vuur voor mijn cliënten. Gedurende het gehele zorgproces blijf ik naast ze staan. Zodra de zorgaanvrager en ik allebei zeker weten dat zij op de juiste plek zit zullen we de procesbegeleiding stoppen. Om mijn hoofd na een lange werkdag leeg te maken kijk ik graag films en doe ik leuke dingen met mijn kinderen. Ook hou ik enorm van lezen en winkelen.

Mijn werkwijze

Na een uitgebreide kennismaking neem ik met de zorgaanvrager het gehele proces door. Daarin leg ik alle te nemen stappen uit aan cliënt in heldere taal. Daarbij zal ik zaken nooit mooier voor doen dan ze zijn. Mijn werkwijze kenmerkt zich door transparantie. Ik communiceer altijd open en helder.

Mijn missie als zorgcliëntverlener is om ervoor te zorgen dat u de zorg krijgt waar u recht op heeft.

Your care, Our focus 

Volg ons op LinkedIn

Bij Bies Consultancy is uw zorg onze focus. Dit betekent dat bij ons u centraal staat, wij ontzorgen u als schakel tussen u en uw zorgverlener. Zo weet u zeker dat u de zorg en vergoedingen krijgt, waar u recht op heeft.

Heeft u nog vragen?
Wij staan voor u klaar!

TELEFOON 06 – 11 21 40 41

E-MAIL INFO@BIESCONSULTANCY.NL