Zorgkantoren en gemeente

 

Bies Consultancy voor zorgkantoren en gemeente

Als zorgkantoor of gemeente vindt u het belangrijk dat uw cliënten op een juiste manier hun PGB beheren en op de hoogte zijn van de mogelijkheden die de zorg hun kan bieden. Wanneer uw cliënten dit niet zelf kunnen, biedt een gewaarborgde hulp of onafhankelijke cliëntondersteuner uitkomst. U kunt uw cliënten hiervoor verwijzen naar Bies Consultancy of direct zelf contact met ons opnemen.

Voor bepaalde zorgzwaartepakketten en zorgprofielen is het zelfs noodzakelijk dat er een gewaarborgde hulp betrokken is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zorgprofielen en zorgzwaartepakketten waarbij beschermd of beschut wonen met intensieve begeleiding aan de orde is. Bies Consultancy helpt uw cliënten om de PGB-verplichtingen na te komen.

Onze dienstverlening

Als cliëntondersteuner werken wij onafhankelijk van het zorgkantoor en de gemeente. Hierdoor hebben onze cliënten de zekerheid dat wij vanuit hun belang handelen. Wij bieden de volgende dienstverlening:

  • Het aanvragen van een indicatie bij het CIZ, gemeente of zorgverzekering.
  • Ondersteuning bij het opstellen, evalueren en bijstellen van het zorg- of ondersteuningsplan.
  • Informatie en advies over het zorgaanbod in de regio.
  • Advies over de zorgverlener die het best bij de situatie van de cliënt past.
  • Bemiddeling tussen de cliënt en de zorgverlener op momenten dat beide partijen er niet uit komen.
  • Vraagbaak voor budgethouders en familieleden met betrekking tot vragen over de zorg.
  • Contact onderhouden met de sociale verzekeringsbank indien nodig.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Bies Consultancy als onafhankelijk cliëntondersteuner of gewaarborgde hulp? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.